WINTER COMPETITIE 2016 - 2017

     
 

Op zaterdag 23 september 2017 gaat de derde editie van de TTV Winter Competitie voor volwassenen van start!

Deze competitie staat open voor zowel leden als niet-leden.

Inschrijven kan niet meer. De inschrijvingen voor de editie 2017-2018 zijn afgesloten.

 
 

 

 
 

Hoe werkt het?
 
Heel simpel: doorheen de winter speel je binnen de ‘poule’ waarvoor jullie je als duo ingeschreven hebben een aantal matchen. Dit zijn steeds matchen die 1 uur duren, waarbij de spelletjes doorlopend opgeteld worden. Wie aan het einde van de match de meeste spelletjes naar zijn kant wist te trekken, wint de wedstrijd. Uiteindelijk vechten de 2 beste duo’s van elke poule uit, wie als winnaar van de winterpoule uit de bus komt.


Na de match kan je in de cafetaria van TTV nog gezellig napraten met de tegenstander en met de andere deelnemers.

 
 

 

 
 

Wanneer gaan de matchen door?

De matchen van de winterpoule gaan steeds door op zaterdag.
Op zaterdag 18 en 25 nov 2017 is er geen wintercompetitie voorzien.

Standaard worden deze gespeeld tussen 18u00h en 22u00.  

De eerste wedstrijden zullen doorgaan op zaterdag 23 september 201. De finales worden gespeeld op zaterdag 24 maart 2017. In de periode tussen 23/09/2017 en 24/03/2017 zullen alle matchen, op willekeurige basis en op basis van het aantal inschrijvingen ingedeeld worden. Hoe meer inschrijvingen, hoe vaker je dus kan spelen. Hierbij wordt steeds gericht op een 7-tal wedstrijden per poule.

Ieder duo kan bij de inschrijving maximaal drie data doorgeven waarop je niet kan spelen. In de mate van het mogelijke wordt hier bij het uittekenen van de wedstrijdkalender rekening mee gehouden.

 
 

 

 
 

Wie kan deelnemen?

Iedereen die is aangesloten bij Tennis Vlaanderen en ouder is dan 16 jaar is welkom voor de winterpoule. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven voor een reeks die overeenkomt met jullie gezamenlijke punten.

In totaal zijn er 11 reeksen.
In Dubbel Gemengd zijn er de reeksen tot 15, 25, 45 en 100 punten.
In Dubbel Heren tot 15, 25, 50 en 100 punten en in Dubbel Dames tot 10, 25 en 45 punten. Elk duo vindt dus een reeks naar het eigen niveau!

 
     
 

Inschrijven en betalen?

Inschrijven kan tussen 1 juli en 31 augustus. De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten.

Per duo vul je één inschrijvingsformulier in. Nadat je dit gedaan hebt wordt je inschrijving automatisch verwerkt. In totaal mag je in maximaal 2 reeksen inschrijven.

De prijs van jullie deelname is afhankelijk van het aantal deelnemers. Je betaalt een bedrag van 3,5 euro/persoon per match. Indien er dus 8 duo’s ingeschreven zijn in jullie poule, spelen jullie 7 matchen. Dit maakt dat het totale bedrag zou liggen op 24,5 euro.

Het inschrijvingsgeld betaal je voor aanvang van je eerste match, ter plaatse. Nadat je dit gedaan hebt krijgt iedere deelnemer eveneens een waardebon voor een portie bitterballen die je na één van je matchen kan consumeren.

 
     
  Valt er iets te winnen?

Natuurlijk valt er iets te winnen! We gaan uiteraard nog niet te veel in detail treden, maar we hebben al enkele mooie prijzen klaar staan. In de grotere reeksen zullen niet enkel de winnaars beloond worden.

 
     
 

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet je vraag te stellen via wintercompetitie@ttv.be.
Via dit reglement kan je ook in detail nagaan hoe de winterpoule werkt.

 
     

 

 

 

 

 

 

 

In samenwerking met

 

 

Met dank aan onze sponsors

(klik op de logo's voor meer informatie )