TTV Tennis

turnhoutse tennisvereniging vzw

Ontstaan van de club

Herfsthome
TTV of voluit de Turnhoutse Tennisvereniging, is een familieclub waar we streven naar een evenwicht tussen recreatief en competitief tennis. Aanvankelijk vond T.T.V een onderkomen in het Turnhoutse Stadspark.
De huidige terreinen aan de Steenweg op Diest 31 te Turnhout werden aangekocht in 1981: 4 "outdoor" tennisterreinen in gemalen baksteen, alle 4 voorzien van verlichting, gelegen in een ruime en groene omgeving!
In 2012 huldigen wij ook onze twee nieuwe "all weather courts" in, zodat het outdoor tennissen niet meer beperkt zal blijven van april tot oktober.
En op 1 oktober 2012 nemen we ook 4 nieuwe binnenterreinen in gebruik in onze tennishal, zodat de Turnhoutse Tennisvereniging vanaf dan zal beschikken over tien terreinen en een volwaardig midi-veld met tennismuur.

De jeugdwerking staat centraal op T.T.V. !
Naast het competitieve aspect (interclub, tornooien, jeugdtrainingen in winter en zomer, jeugdkampen tijdens de grote vakantie,..) wordt er uitdrukkelijk aandacht besteed aan het bevorderen van de groepssfeer tijdens extrasportieve activiteiten en de wekelijkse jeugdavonden en de niet te vergeten jeugdspecials. Tijdens een jeugdspecial krijgen alle jeugdleden van T.T.V. na het tennissen een snack zoals hot-dog, frietjes, pannenkoeken,...
Jeugdleden kunnen eveneens profiteren van aangepaste lidgelden.
Ook voor de volwassenen worden tal van activiteiten ingericht: damesavond, herenavond, interclub, training voor volwassenen, clubkampioenschap, opendeurdag, barbecue, nacht der bubbels, ...

zoek