LID WORDEN

TTV Tennis

Hoe nieuw lid worden of uw bestaand lidmaatschap verlengen ?

Nieuwe leden sturen best een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, adres en geboortedatum, maar ook je telefoonnummer, gsm nummer en e-mail adres.

Maar:
Je dient het lidmaatschap van de club te regelen via de website van TennisVlaanderen.
Ook bestaande leden van TTV dienen hun lidmaatschap ieder jaar opnieuw te bevestigen !

Meer info kan je vinden in dit filmpje van TennisVlaanderen.


De aanvraag starten doe je via bijgevoegde link :  http://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2080

Kies “Lid worden”en verbeter de reeds aanwezige gegevens of vul de ontbrekende gegevens aan. Deze gegevens hebben we nodig voor het aanvragen van je bondskaart en de verzekering én voor het versturen van alle belangrijke informatie vanuit de club en zijn sportieve en extra-sportieve activiteiten.

Van zodra je dit gedaan hebt, bevestigen we je aanvraag en ga je 2 bevestigingsmails ontvangen. Opgelet : deze mails zijn afkomstig van ‘Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.’ en kunnen in je spam-folder terechtkomen. Hou je spam-folder dan ook enkele dagen extra in de gaten aub. In één van de bevestigingsmails zitten twee linken, waarvan één de ‘factuur’ is waarop een referentienummer vermeld staat. Dit referentienummer kan je dan ook gebruiken bij de betaling van je lidgeld.

Betaling van het lidgeld dient uitgevoerd te worden op rekeningnummer BE80 6460 1233 5077 (BIC code: BNAGBEBB) met vermelding van de namen van de leden waarvoor je betaalt. Na ontvangst van je betaling ben je volwaardig lid van TTV.


Indien hierrond vragen zijn, dan kan je steeds een bericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zoek