Indoor

tennispleinen

Finales wintercompetitie 2018-2019

Nog enkele weken en dan loopt de wintercompetitie op zijn einde. Alle duo's hebben de voorbije winter weer het beste van zichzelf gegeven en er vooral leuke avonden van gemaakt. Voor de twee eersten uit elke poule is er nog een finaledag. Deze finales worden gespeeld op zaterdag 30 maart vanaf 17u. Als er meerdere poules zijn in dezelfde reeks worden er gekruiste finales gespeeld. De finales zijn volledige wedstrijden, zoals tijdens een normaal tornooi. De planning volgt later.
Naar goede traditie wordt er tijdens en na de finales een feestje gebouwd. Dus kom zeker supporteren en mee de wintercompetitie feestelijk afsluiten!

De voorlopige planning voor de finalewedstrijden vind je hier: planning finales.

Wie kan deelnemen?

Iedereen die is aangesloten bij Tennis Vlaanderen en ouder is dan 16 jaar is welkom voor de winterpoule. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven voor een reeks die overeenkomt met jullie gezamenlijke punten.
In totaal zijn er 10 reeksen.
In Dubbel Gemengd zijn er de reeksen tot 15, 25 en 45 punten.
In Dubbel Heren tot 15, 25, 50 en 100 punten en in Dubbel Dames tot 10, 25 en 45 punten. Elk duo vindt dus een reeks naar het eigen niveau!

Hoe werkt het?

Heel simpel: doorheen de winter speel je binnen de ‘poule’ waarvoor jullie je als duo ingeschreven hebben een aantal matchen. Dit zijn steeds matchen die 1 uur duren, waarbij de spelletjes doorlopend opgeteld worden. Wie aan het einde van de match de meeste spelletjes naar zijn kant wist te trekken, wint de wedstrijd. Uiteindelijk vechten de 2 beste duo’s van elke poule uit, wie als winnaar van de winterpoule uit de bus komt.

Na de match kan je in de cafetaria van TTV nog gezellig napraten met de tegenstander en met de andere deelnemers.

Het volledige wedstrijdreglement vind je hier terug.

zoek